All videos online!
___
Watch them all!
TEDxDordrecht
Home > News > Press Release

Press Release

TEDxDordrecht 2012

Being Human. Being the Change!

 Binnenkort strijkt de inspiratiekaravaan voor de tweede keer in Dordrecht neer. Dit keer is het thema van TEDx Dordrecht ‘Being Human, Being the Change’ en zal het op 30 maart 2012 plaatsvinden van 16:00 tot 22:30 uur bij Weizigt natuur & milieu centrum aan het Van Baerleplantsoen 30 in Dordrecht.
Details

TEDx Dordrecht 2012 ‘Being Human, Being the Change’

Vorig jaar hebben de sprekers waaronder Jan van Betten, de oprichter van duurzaam consumenten platform Nudge, Marjan Ippel, trendwatcher op gebied van eten en drinken, filosoof en onderwijsvernieuwer Henk Oosterling ons mogen inspireren.

Dit jaar is het de beurt aan o.a. Jeroen Timmers, Joris Lohman en Reni de Boer. Binnen hun eigen expertise zullen zij spreken over hun ideeën en visie binnen het thema ‘Being Human, Being the Change’ waarin we de volgende sub-thema’s hanteren: Be Innovative, Be Educational & Be Sustainable.

Dit jaar spreken o.a.

  1. Ralien Bekkers, coördinator Youth & Sustainability department at the Dutch National Youth Council
  2. Jeroen Timmers, researcher responsible lifestyle
  3. Joris Lohman, the initiator of the Food Film Festival
  4. Marije Vogelzang, world-famous food designer
  5. Dirk de Boe, Edushock
  6. Reni de Boer, Lekker Stuk
  7. Gerben Baaij, citymarketeer

Tickets

Tickets zijn verkrijgbaar via de website, www.TEDxDordrecht.eu. Er is plek voor maar 100 mensen dus wees er snel bij, tickets zijn snel uitverkocht.